Retourzending en terugbetaling


Standaard retourprocedure

Bij aankoop van Producten heb je de mogelijkheid het Contract zonder opgave van redenen binnen 14 kalenderdagen te herroepen. Deze bedenktermijn of herroepingstermijn gaat bij de verkoop van goederen in op de dag na ontvangst van de Producten door jou of een vooraf door jou aangewezen en aan ons bekend gemaakte vertegenwoordiger. Het herroepingsrecht kan (per e-mail of schriftelijk) door middel van een persoonlijke of gestandaardiseerde verklaring en/of door terugzending van de Producten worden uitgeoefend. Om aan de herroepingstermijn te voldoen, volstaat het dat de herroepingsverklaring of het Product tijdig is verstuurd.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht dragen wij de rechtstreekse kosten en het risico voor het terugzenden van de Producten.

Bij een beroep op het herroepingsrecht worden alle relevante door de consument reeds overgemaakte bedragen binnen 14 dagen na de herroepingsverklaring van de consument terugbetaald.

Hou er rekening mee dat het herroepingsrecht bedoeld is om jou in dezelfde positie te plaatsen als je zou zijn geweest indien je een product in een ‘normale’ winkel zou hebben gekocht. In een normale winkel heb je immers de mogelijkheid om de producten te bekijken, te passen en uit te proberen. Het herroepingsrecht biedt je daarom de mogelijkheid om de producten na ontvangst te bekijken en te beoordelen of je de producten wil behouden.

Instructies voor terugzending

1. Gelieve het Lingerie Styling retourformulier (dat zich in de oorspronkelijke verpakking bevond) zorgvuldig in te vullen en het in jouw retourzendingpakket te stoppen.  Indien je dit retourformulier niet meer bezit kan je het hier downloaden.

2. Verpak het artikel in oorspronkelijke staat in een beschermende en goed verzegelde verpakking, samen met het retourformulier.  Je kan desgewenst de originele verpakking hiervoor hergebruiken.

3. Je brengt het pakket met daarop de vermelding van het Lingerie Styling Post NL antwoordnummer naar een Post NL kantoor in jouw buurt. Een overzicht van deze kantoren kan je vinden op www.postnl.nl.
Het Lingerie Styling Post NL antwoordnummer= 37010:  Van de Velde NV.  8000 ZH Zwolle.  

4. Jouw retourzending wordt binnen de 5 werkdagen aangeleverd bij de Lingerie Styling Webshop en wordt daar binnen de 3 werkdagen verwerkt.  Zodra de verwerking is gebeurd, ontvang je van ons een e-mail waarin we de verwerking van jouw retour bevestigen. De terugbetaling gebeurt aansluitend binnen een termijn van 15 dagen.

Kies je ervoor om jouw retourzending te versturen met PostNL volgens de hierboven vermelde instructies, dan hoef je verder niks te doen. Heb je nog verdere vragen omtrent jouw retourzending? Stuur dan gerust een mailtje naar onze Klantendienst op service@web.lingeriestyling.com.
    
Gelieve ermee rekening te houden dat bovenvermelde wijze van terugzending niet bindend is.
Je kunt tevens gebruik maken van het standaard herroepingsformulier dat je hier kan downloaden.

Verkies je om je retourzending niet via PostNL te retourneren, dan ga je als volgt te werk: 
(1) De herroepingsrecht-verklaring dient te worden gericht aan:

Van de Velde NV
Lageweg 4
9260 Schellebelle
België

E-mail: service@web.lingeriestyling.com


(2) stuur je retourzending, samen met het volledig ingevuld retourformulier, naar:  

Van de Velde NV
Departement E-commerce
Lageweg 4
9260 Schellebelle
België