Veilig online betalen

Deze Lingerie Styling webshop kwam in samenwerking met Van de Velde NV, moederhuis van de merken Marie Jo, PrimaDonna en Andres Sarda, tot stand. Om jou een optimale en veilige shop-ervaring te kunnen bieden, verlopen online betalingen via Ogone, Vandevelde’s gespecialiseerde e-commerce partner in het beveiligen van betaalgegevens en het voorkomen van fraude.

Mede daarom zal “Eshop Van de Velde” als betalingsbegunstigde op je rekeningafschrift verschijnen.

Op onze webshop kan je makkelijk en veilig online betalen via onderstaande betaalmethodes:

KREDIETKAART
Deze website aanvaardt volgende kredietkaarten: Visa, Mastercard.

Je kiest je betaalmethode tijdens de checkout, op de pagina 'Bestelgegevens'.
Als je alle gegevens op deze pagina hebt ingevuld, klik je 'naar besteloverzicht': op deze pagina kan je alle gegevens van jouw bestelling verifiëren, en vervolgens bevestigen met een klik op de toets 'Nu kopen'.

Heb je een kredietkaart geselecteerd als betaalmethode, dan word je verder geleid naar een beveiligde webpagina waarop je jouw kredietkaartgegevens invult: naam vermeld op de kredietkaart, het nummer van je kredietkaart, de geldigheidsduur en het controlegetal.  Vervolgens klik je op 'bevestigen'.  In een paar seconden worden jouw kredietkaartgegevens gecontroleerd en de betaling geautoriseerd.

Met het verzenden van jouw bestelling wordt het factuurbedrag op jouw kredietkaart gereserveerd.  Bij de verzending van jouw bestelling wordt de helft van het factuurbedrag feitelijk afgeboekt.  Het saldo wordt 14 dagen later afgeboekt.  Mocht u enkele artikelen of de gehele bestelling retourneren, dan maken wij het hierdoor ontstane tegoed binnen 15 werkdagen over op uw creditcardrekening.

Bij vragen over het terugstorten van reeds door jou gedane betalingen kan je altijd contact met ons opnemen: wij helpen u graag verder.  Navigeer naar Klantenservice.


3D SECURE
Voor meer veiligheid bij het betalen met een creditcard in onze online shop maken wij gebruik van de 3D Secure-procedures 'Verified by VISA' en 'MasterCard SecureCode'.  Hiervoor kan je je direct tijdens het online shoppen of gewoon op de website van jouw creditcardaanbieder registreren.  Je voert dan jouw geboortedatum en het nummer en de geldigheidsduur van jouw creditcard in de daarvoor bestemde velden in en maakt jouw eigen veiligheidscode aan.  Je wordt daarbij stap voor stap door het registratieproces geleid.

Nadat je bent aangemeld, krijg je in de webshop bij iedere aankoop met creditcard het verzoek jouw veiligheidscode op te geven om je als rechtmatige kaarthouder te legitimeren.

Nadat je het betaalformulier hebt ingevuld, wordt er een aanvraag naar jouw creditcardaanbieder verzonden.  Vervolgens wordt er een veilig overboekingsvenster geopend om een exclusieve gegevensuitwisseling tussen jouw bank en jou te garanderen.  De bestelling is afgerond zodra de bevestigingspagina met het opdrachtnummer verschijnt.  Sluit het browservenster niet eerder dan wanneer jouw bestelling volledig is afgerond.

Het betaalproces kan alleen worden afgerond als de juiste veiligheidscode wordt ingevoerd.  Wanneer er een onjuiste code wordt ingevoerd, wordt de betaling niet aanvaard.

Je kan ook een persoonlijke begroeting instellen die dan in het aanmeldingsvenster van 3D Secure verschijnt.  Klopt de weergegeven persoonlijke begroeting niet, voer dan nooit jouw veiligheidscode in en neem onmiddellijk contact op met jouw kredietkaartinstelling.

Sommige MasterCard-aanbieders stellen registratie voor 3D Secure vanaf de vierde onlinebestelling verplicht.  Om voortaan probleemloos met jouw MasterCard op internet te kunnen blijven winkelen, registreer je gewoon tijdens de bestelprocedure.


iDEAL
iDEAL is een directe betaalwijze waarmee je jouw bestelling heel handig nog tijdens het bestellen via internetbankieren kunt betalen.  Het systeem werkt met de van internetbankieren bekende PIN/TAN-code.

Het enige wat je nodig hebt:
- een bankrekening waarmee je kan internetbankieren
- jouw rekeningnummer en bankcode
- de pincode en het TAN (transactienummer) van de rekening waarmee je internetbankiert
- eventuele andere informatie, afhankelijk van de internetbankiermethode die de bank hanteert

Als je al internetbankiert met PIN/TAN, kan je doorgaans meteen via iDEAL betalen zonder dat je je eerst hoeft aan te melden.  Je betaalt in jouw bekende internetbankieromgeving.  Deze is afhankelijk van de beveiligingsmethode van jouw bank (ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, VNG, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers).  Neem contact op met jouw bank of je met jouw bankrekening via iDEAL kunt betalen.

Nadat je iDEAL als betaalwijze heeft gekozen, wordt er een browserformulier geopend.  Voer de benodigde gegevens in de daarvoor bestemde velden in en bevestig de betaling door de vereiste codes in te voeren.  Kijk voor meer informatie op http://www.ideal.nl/consument

Wat zijn de voordelen van iDEAL voor jou ?
- veilig, snel en comfortabel betalen
- geen registratie vereist
- geen transactiekosten
- geen extra software noodzakelijk

De online shop van Lingerie Styling behoudt zich het recht voor om het gebruik van de beschikbare betalingswijzen individueel te beperken. In dat geval wordt je hierover geinformeerd tijdens uw aankoopsessie.


PAYPAL
Iedereen die een bankrekening of een creditcard heeft, kan probleemloos met PayPal betalen.  Hierbij heb je de mogelijkheid om via een bankoverschrijving geld bij te schrijven op jouw PayPal-rekening, maar je kan ook ongecompliceerd betalen via een automatische incasso of met een creditcard.  Je hoeft je alleen maar te registreren op de website van PayPal.

Zodra je in de checkout op de toets 'Nu kopen' drukt, en al eerder de betaalwijze PayPal hebt gekozen, verschijnt jouw PayPal-pagina automatisch.

Daar voer je de betaalopdracht in.  Vervolgens ontvang je zowel van PayPal als van de Lingerie Styling online shop een bevestiging per email.